Telefoonhoesjes voor HTC

HTC smartphones zijn degelijke telefoons met een mooi design. Verschillende series zoals de Desire, One en de First zorgen voor een breed aanbod aan smartphones met top functies. De meeste recente, de HTC 10, beschikt zelfs over een OIS in de voor- en hoofdcamera, 12 miljoen UltraPixels en een snelle laserautofocus voor optimale kwaliteit.

Stel je voor: je hebt uren overwerkt en eindelijk die mooie HTC smartphone gekocht. Op een avond na het stappen glipt je HTC per ongeluk uit je handen op de harde straatstenen. Het gevolg: een dikke barst in het scherm nadat de smartphone op de zijkant viel. In veel gevallen betekent dit vaak het einde van jouw telefoon. Zonde en dit laat je natuurlijk geen tweede keer gebeuren.

Bescherm je telefoon met een stijlvol telefoonhoesje. Momenteel zijn er veel verschillende HTC hoesjes zoals hardcases, softcases en TPU-covers in de verschillende kleuren. Voor ieder wat wils! De hardcases en TPU-covers zorgen voor een goede bescherming van de smartphone omdat deze hoesjes een paar millimeter boven de telefoon uitsteken. Op deze manier valt het telefoonhoesje op de grond en niet het scherm van de smartphone.

Kies je liever voor een hoesje die je telefoon niet helemaal bedekt? Dan kun je kiezen voor een HTC bumper. Dit hoesje bedekt alleen de zijkanten van de telefoon en is bedoelt om de zijkanten te beschermen tijdens een valpartij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *